Wij gaan als volgt te werk

 

Hebt u een interieurarchitect onder de arm genomen en wilt u nu uw plannen uitvoeren? Zo ja, dan staan we als nobhill + ter beschikking om de verdere uitvoering op hoogstaande wijze te verzorgen. 

Zoekt u iemand die het concept mee uitdenkt en ontwerpt? Dan denken onze interieurarchitecten graag met u mee.

Als het ontwerp op punt staat zorgen onze calculators voor een scherpe prijs.

Onze projectleiders staan nadien ter beschikking om met hun expertise en organisatorisch talent uw project van A tot Z verder te begeleiden. Van opstart tot oplevering: alles kan door nobhill + behartigd worden. Wij zorgen voor alles, van chape werken tot en met het beslag van de deuren.

nobhill + is je enige aanspreekpunt, zo hoeft u zich geen zorgen te maken over opvolging of deadlines. Uw totaalinrichting is onze prioriteit.

nobhill +

nobhill + is genoemd naar één van de 7 initiële heuvels van San Francisco, gekenmerkt door haar gracieuze, trendy populatie en omgeving. 

Deze klasse willen wij in Turnhout en ver daarbuiten uitdragen! Als specialist in exclusieve interieurinrichting en totale coördinatie van projecten, onderscheiden wij ons van velen. Hiervoor kunnen wij rekenen op een ploeg van meer dan 25 ervaren schrijnwerkers. We zijn gevestigd in het zelfde gebouw als HUYBRECKX nv wat zorgt voor een mooie synergie tussen beide ondernemingen. We beschikken over een onafhankelijke organisatie KOLO ,  waarbij wij tevens ons eigen lakwerk uitvoeren.